Schowek0
Twój schowek jest pusty
Koszyk0
Koszyk jest pusty
Strona główna » Polityka prywatności

Polityka prywatności



POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO Luk-Poz.pl

1.

Niniejsza polityka prywatności (zwana dalej: „Polityką Prywatności") określa zasady przetwarzania danych Kupującego udostępnianych sklepowi internetowemu Luk-Poz.pl w związku z rejestracją w sklepie oraz zawieraniem i wykonywaniem umów sprzedaży w sklepie internetowym Luk-Poz.pl

2.

Kupujący wyraża zgodę na przetwarzanie przez Sprzedającego danych osobowych podanych przez niego w procesie rejestracji konta w sklepie internetowym Luk-Poz.pl. Podanie danych osobowych przez Kupującego jest dobrowolne, jednakże brak zgody na przetwarzanie przez Sprzedającego danych osobowych może uniemożliwiać dokonywanie przez Kupującego zakupów w sklepie internetowym Luk-Poz.pl.

3.

Administratorem danych osobowych zbieranych przez sklep internetowy Luk-Poz.pl jest firma LUK-POZ ŁUKASZ BURDA, wykonująca działalność gospodarczą pod firmą LUK-POZ ŁUKASZ BURDA. z siedzibą w Podstolicach (adres: Podstolice 268, 32-020 Wieliczka), identyfikująca się numerami NIP: 944-206-05-64, REGON: 123139576.

4.

Dane osobowe Kupujących są przetwarzane na podstawie zgody samych Kupujących oraz ustawowych upoważnień zezwalających na przetwarzanie danych wyłącznie w celu realizacji rozliczenia umów zawieranych przez Sprzedającego.

Dane podawane przez Kupujących w trakcie rejestracji i przy składaniu zamówień będą wykorzystywane do celów księgowych, do kontaktowania się z Kupującymi w celu wykonania umowy oraz do innych czynności związanych z wykonaniem umowy przez Sprzedającego, a także do innych prawnie uzasadnionych celów w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Dane podawane przez Kupujących mogą być także wykorzystywane do celów marketingowych, o ile Kupujący wyrazi na to zgodę.

Dane Kupujących mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości.

Sprzedający nie przechowuje żadnych wrażliwych danych osobowych Kupujących.

Dane Kupujących będą przechowywane przez okres nie dłuższy niż jest to konieczne do realizacji celu ich przetwarzania, a następnie zostaną usunięte.

Kupujący mają prawo do:

  1. poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia bądź sprostowania swoich danych osobowych;
  2. żądania usunięcia swoich danych osobowych;
  3. zgłoszenia sprzeciwu w zakresie przetwarzana swoich danych osobowych.

W powyższych celach Kupujący mogą wysłać e-mail na adres biuro@luk-poz.pl, bądź przesłać stosowne żądanie listem poleconym na adres wskazany w pkt. .3.

Sprzedający wykorzystuje adresy IP zbierane w trakcie połączeń internetowych w celach technicznych, związanych z administracją sklepu internetowego Luk-Poz.pl. Ponadto adresy IP służą do zbierania ogólnych informacji statystycznych.

Sprzedający stosuje pliki „cookies". Informacje zbierane przy pomocy plików „cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Kupujących, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania ze sklepu internetowego Luk-Poz.pl. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików „cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystania ze sklepu internetowego Luk-Poz.pl.


Przejdź do strony głównej
Zakupy w naszym sklepie są bezpieczne w 100%. Połączenie jest szyfrowane bezpiecznym protokołem SSL, płatności są obsługiwane przez najpopularniejsze systemy bankowe.

alt
    • LUK-POZ ŁUKASZ BURDA
      PODSTOLICE 268
      32-020 WIELICZKA
      NIP:944-206-05-64REGON:123139576
    • PEKAO S.A.90 1240 4520 1111 0010 8249 7117
    • biuro@luk-poz.pl
    • 662-288-590
    • Zamówienia online 24/7
      Telefony odbieramy pon-pt. 8.00-16.00.

        Wszystkie prawa zastrzeżone: luk-poz.pl                                                                                                                                                                 
        Kopiowanie treści zabronione
        Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies i podobnych technologii. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Prywatności
        Zgadzam się